Om oss

Vi levererar kompetens, valfrihet och omtanke med blick för det viktiga

Kompetens – Våra välutbildade optiker har många års erfarenhet och hög kompetens. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att vi på ett tidigt stadium kan upptäcka ögonsjukdomar och hjälpa dig vidare till en ögonläkare. Vi har en egen verkstad där glasögonen monteras och färdigställs och vi är stolta över vårt hantverk. Vi slipar formen på glasen och monterar dem i bågen i vår egen välutrustade verkstad. Det betyder korta leveranstider på glasögon, och du kan även få nya glas inslipade i din gamla älsklingsbåge.

Valfrihet – Sortimentet är brett och prisbilden likaså – från budget till lyx. Här finner du enstyrkeglasögon från 995 kr och progressiva glasögon från 2995 kr. Vill du skämma bort dina ögon med de bästa glasen, och bågarna från märken som Peak Performance och Pilgrim, så finns självklart de alternativen också. Vi är dock bredast och starkast i de lägre prisklasserna. Och vi tillpassar kontktlinser från alla de stora leverantörerna, i dag finns linser som passar de allra flesta synfel.

Omtanke – Vårt mål är att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt, bekvämt och bra som möjligt. Du får en noggrann synundersökning och du har möjlighet att låna hem bågar för att i lugn och ro bestämma dig. Vi finns nära dig och följer dig hela vägen från undersökning fram till återbesöket. Vi är en liten butik med ett brett sortiment av bågar, det finns alltid något som passar varje livsstil och varje plånbok. Vi försöker hålla rimliga priser även på de mest avancerade produkterna. Vi har också en hörna med smörjande ögondroppar och kosttillskott som kan minska risken för synnedsättning i vissa fall.

Gör ett KlarSynt val och låt oss ta hand om din syn och din ögonhälsa! 

Åsa Bagge, leg optiker, optometrist.